Search
Close this search box.

Arriba el V Cicle Les Bandes de la provícia d’Alacant a l’ADDA

Alacant, 16 de novembre del 2016

La Fundació ADDA organitza i patrocina per a l’any 2017 el V Cicle Les Bandes de la Província d’Alacant a l’ADDA, amb la col·laboració de la FSMCV.

El projecte té la finalitat de presentar a l’Auditori de la Diputació d’Alacant un cicle de 12 concerts, amb una diversitat de projectes que proposaran les pròpies societats musicals interessades en participar.

Les bandes que desitgen participar al Cicle hauran de sol·licitar-ho mitjançant la fitxa d’inscripció per a tal fi, que ha d’enviar-se escanejada tant a la FSMCV com a la Fundació de la Comunitat Valenciana Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA. L’últim dia per a realitzar la inscripció és el pròxim 9 de novembre.

La Fundació ADDA abonarà a cada societat musical que haja estat seleccionada per la comissió mixta per participar al Cicle un total de 2000€ en concepte d’actuació de la Banda de Música, IVA inclòs, una vegada s’haja celebrat el concert.

Per a la selecció de bandes que participaran la comissió mixta, formada per dos representants de la Fundació ADDA i dos de la FSMCV, valorarà els següents criteris:

  • D’1 a 5 punts, el projecte presentat d’acord amb l’interés artístic, la varietat temàtica, la commemoració d’efemèrides musicals (aniversaris de les SSMM múltiplos de 25, autors, músics…).
  • Les bandes que no han participat anteriorment al cicle tindran preferència sobre les que sí han participat, atorgant-se 0 punts a les que van participar enguany, 2 punt a les que ho van fer el 2015, 2 punts si fou en 2014 i 3 punts si no s’ha actuat els últims 3 cicles.
  • D’1 a 3 punts, es valorarà segons el Barem Federal de la FSMCV vigent. En cas d’haver seleccionat més de 12 societats, es donarà prioritat a les que tinguen una major puntuació a aquest barem.

La presentació d’un projecte original i interessant, bé per la seua temàtica, contingut, originalitat o qualitat, tindrà un pes específic important en la selecció de les SSMM participants.

Podeu consultar el text de la convocatòria i la fitxa d’inscripció ací. Recordeu que la sol·licitud de participació s’ha de enviar com a màxim el 9 de desembre.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías