Search
Close this search box.

L’associació Musical d’Albocàsser celebra “el conciertazo” de Santa Cecília en Benefici d’AMICSBAC (COCEMFE CASTELLÓ)

València, 17 de novembre del 2016

El diumenge 20 de novembre a les 19h es celebrarà un “Conciertazo” en benefici de la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica COCEMFE Castelló en el Palau de la Festa de Castelló. 

En aquesta ocasió, l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser (AMSCAL) oferirà el seu concert en honor a Santa Cecília a benefici d’AmicsBAC, equip de bàsquet en cadira de rodes de COCEMFE Castelló.

Realitzaran un projecte musical únic i molt especial, un sentiment de solidaritat i germanor, amb un repertori de música espanyola i de les Amèriques i la col·laboració especial de Francisco Signes, ex director de la Banda Municipal de Castelló que dirigirà el seu pasdoble Festa Plena.

Les entrades estan disponibles en COCEMFE Castelló (C/ Bisbe Salinas, 14 – Castelló). També es poden reservar al telèfon 964 40 85 o enviant un correu electrònic a admi1cocemfecs@cocemfe.es. El preu de l’entrada en concepte de donatiu és de 10 €, o Fila 0 al compte bancari ES58 0182 6827 5302 01598037 (BBVA).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías