Search
Close this search box.

Entrada de Bandes de Música a València, Castelló i Alacant pel 9 d’Octubre.

València, 7 d’octubre del 2016

Enguany es celebren els actes del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, sota el lema “Tots a una veu“. Per primera vegada, el programa de la festa ha estat el·laborat de manera conjunta entre la Generalitat Valenciana, Les corts Valencianes, la Diputació de València i els Ajuntaments d’Alacant, Castelló i València.

Per aquest motiu, enguany la entrada de bandes a la ciutat es realitzarà de forma simultànea a les tres capitals de província, a les quals participaran diverses bandes que començaran la desfilada a les 12h del dissabte 8 d’octubre.

Entrada de bandas

Alacant

Participaran les bandes Agrupación Musical de la Sociedad Cultural Deportiva Carolinas i L’Harmonia Societat Musical d’Alacant. La desfilada començarà a l’Avinguda Doctor Gadea i finalitzarà a l’Ajuntament.

Castelló

Participaran a la desfilada les bandes Asociación Musical Castalia i la Associació Unió Musical del Grau de Castelló. Les bandes eixiran de la Plaça Major, recorreran el Carrer Major, la Plaça de les Aules, el Carrer Cavallers y tornaran de nou al punt d’eixida.

València

Les bandes que participaran en la entrada són la Sociedad Ateneo Musical del Puerto de Valencia, la Societat Musical “Poblats Marítims” de Valencia i la Societat Musical de Benifaraig, que eixiran des de la Plaza de la Virgen.

Banda Municipal de València y Orquestra de València

També amb motiu de la festa del 9 d’Octubre, la Banda Municipal de València i la Orquestra de València oferiran un concert a la Sala Iturbi del Palau de la Música el dissabte 8 d’octubre a les 19:30.

El concert conclourà amb la interpretació de l’Himne de la Comunitat Valenciana, del mestre José Serrano.

La entrada és gratuita però s’ha de retirar la invitació prèviament a les taquilles del Palau de la Música, una hora abans de que comence el concert.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías