Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical de Rocafort tanca el seu cicle anual amb “Una banda de pel·lícula”

La Banda Simfònica de l’Agrupació Musical de Rocafort clausurarà el seu cicle anual amb el concert “Una banda de pel·lícula”, en el qual interpretarà bandes sonores originals (BSO) d’algunes de les pel·lícules més taquilleres de la pantalla gran.

Amb el pas del temps, la música s’ha tornat imprescindible en quasi totes les produccions audiovisuals, inclòs el setè art. És pràcticament difícil imaginar una pel·lícula sense banda sonora. La música és capaç d’evocar sentiments i circumstàncies de la vida real, fins al punt d’aconseguir la sensibilitat de l’espectador i emocionar-li, fer-li riure i fins i tot plorar. La música pot convertir una bona pel·lícula en una obra mestra, o almenys en una història que perdure inesborrable en la nostra memòria. Amb aquest concert, la Banda Simfònica de la nostra societat musical vol que els espectadors revisquen aqueixos xicotets instants que les bandes sonores de pel·lícules tals com “La guerra de les galàxies”, “Pirates del Carib”, “El senyor dels Anells”, “Pearl Harbor” o “La vida és bella”, per esmentar algunes, van aconseguir transformar en inoblidables records. Fent ressò de la funció de potenciar aquelles emocions que les imatges per si soles no són capaces d’expressar, la interpretació de cada BSO comptarà amb la projecció simultània de seqüències de les seues respectives pel·lícules.

El concert que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores del diumenge 25 de juny, en el saló d’actes de la Casa de Cultura de Rocafort, serà possible gràcies al patrocini i inestimable col·laboració de l’Ajuntament de Rocafort.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías