Search
Close this search box.

L’AM Santa Cecília d’Ador presenta el Concert Contes i Llegendes

Contes i Llegendes, així s’anomena el concert que oferirà l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador el pròxim 20 de maig a les 19:30 hores a l’Auditori de la Casa de la Música. Música, narradors i imatges en el segon concert que dirigeix com a titular Manuel Godoy.

El concert s’encetarà amb el poema simfònic Llegenda Rumantscha, del compositor Oliver Waespi. L’obra consta de sis cançons populars escrites en romanç de la regió dels Grisons, el cantó més gran de Suïssa. Després podrem escoltar The Odyssey (simfonia nº 2) de Robert W. Smithk, obra inspirada en l’epopeia grega d’Homer “L’odissea” i dividida en quatre moviments: La Ilíada, L’Illa de Calypso, el Vent de Posidó i Ithaca.

A la segona part del concert es podrà escoltar, en primer lloc, Of a Castles and Legends, poema simfònic de Thomas Doss. Aquesta obra relata la llegenda alemanya de la Dama Blanca que vivia al Castell de Kubelsburg (Alemanya) de la petita ciutat de Volkmarsen. Per finalitzar el concert, s’interpretarà Pilatus: Mountain of Dragons de Steve Reineke, obra en la qual uns aventurers guerrers es fan forts per a derrotar al drac que domina les terres. Finalment la compassió i tolerància dels cors i ments humanes els portarà a una convivència feliç i en pau amb els dracs de Pilatus.

Aquest original concert pretén ser el començament d’un cicle anual, la finalitat del qual és oferir un espectacle en què la paraula, imatge i so són els vertaders protagonistes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías