Search
Close this search box.

Més de 230 educands participen en una trobada musical en Planes

Més de 230 educands participaran aquest dissabte a la IX Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i El Comtat. Els alumnes de les dèsset bandes de la comarca assistiran a tallers de tècnica musical així com a activitats i visites guiades.

La jornada s’iniciarà a les 9 hores amb la benvinguda als 232 alumnes a la trobada “Encantats amb la música” que servirà per seguir aprenent d’aquest art i per conviure amb altres companys. A les 10 hores començaran les classes d’instrumental i, al llarg del matí, faran recessos per participar a jocs, activitats i visites lligades a la música i a aquest poble del Comtat. Aquest any, com a novetat, els estudiants d’iniciació seran protagonistes de la primera de les dos audicions públiques programades. Així, a les 13 hores els educands del nivell inicial interpretaran diverses obres a l’escenari del Palau de la Música de Planes i l’entrada serà lliure.

La resta dels participants, que són estudiants dels graus elemental i professional, seguiran la seua activitat per la vesprada amb més classes i un acte conjunt on assajaran el pasdoble “Planes”, “Rapsoda i Tapiser” i “La Cirera Encantà” que és l’obra composada per Juan Soler Sellés expressament per a aquesta trobada. Les obres s’interpretaran posteriorment al pasacarrer i a l’acte de clausura. La desfilada començarà a les 19 hores des del carrer Jaume I fins arribar a la Glorieta on s’estrenarà l’esmentada obra de Soler i s’escriurà el punt final a la jornada.

L’organització –integrada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV l’Alcoià-Comtat), l’Unió Musical de Planes, l’Ajuntament de Planes i l’Escola de Música El Comtat- convida als veïns de la comarca a assistir al concert matutí i a la desfilada de la vesprada.

(Imatge: Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià-Comtat en 2016. Fotografia de Julia Castelló)

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías