Search
Close this search box.

L’ATENEU ENCETA TEMPORADA AMB EL CONCERT DE PRIMAVERA EN HONOR A LA MARE DE DEU

L’acte obrirà la programació de Concerts d’aquest any amb un programa on farem un recorregut per la música espanyola de finals del segle XIX i principis del XX.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Primavera en Honor a la Mare de Deu el proper diumenge 5 de març del 2023 a les 18 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

Enguany l’Ateneu i el seu director José Miguel Fayos han preparat un programa especial, a través del qual faran un recorregut per la música espanyola de finals del segle XIX i principis del XX, oferint una proposta de gran valor històric i artístic. En aquest repertori trobarem part de les transcripcions de Zarzuela més populars realitzades per a Banda, que formaren part del paisatge bandístic nacional bona part del segle XX, i sense les quals les nostres Bandes no serien lo que són huí en dia. També s’inclouen composicions que formen part del repertori històric de peces que començaren
a cimentar l’escritura original per a Banda als inicis del segle XX.

S’interpretarà “El tambor de granaderos” de Ruperto Chapí, “La pícara molinera” de Pablo Luna, continuant amb “La torre del oro” de Giménez i “La leyenda del beso” de Soutullo/Vert per acabar amb “Una noche en Granada” del compositor Emilio Cebrián.

Cocentaina, 25 de febrer de 2023

Més informació: Rafa Faus, telèfon: 646 12 59 59

Compartir:

Últimas noticias

Categorías