Search
Close this search box.

Les bandes de la Comunitat són de pel·lícula

Què et sembla participar en una pel·lícula en la que els personatges són músics d’una banda d’un poble de València?

 

Potser que estiguen buscant-te a tu! El productor Fernando Bovaira (productor habitual d’Alejandro Amenábar) i el seu equip busquen persones que no siguen actors professionals i que estiguen relacionades amb el món de la música. El perfil requerit és el d’homes de 20 a 30 anys sense experiència en el món de la interpretació. Per a les persones seleccionades, el treball estarà remunerat segons el conveni de cine.

 

Vols provar? La responsable de càsting pot desplaçar-se al lloc on assageu per mantindre una conversa amb vosaltres. Després d’un assaig, per exemple, tots aquells que compleixen el perfil mantenen una entrevista de dos o tres minuts que simplement s’enregistra amb un telèfon mòbil.

 

Només heu de posar-vos en contacte a través de elclubdeltalento@gmail.com i establir una data i hora per a les entrevistes. Sort!

 

Sobre Fernando Bovaira

Bovaira (Castelló, 1963), ha treballat en la productora de cinema de Sogecable amb Alejandro Amenábar en Ágora, Mar adentro o Los Otros; estes dues últimes aconseguiren el Goya a la millor pel·lícula en 2001 i 2004, respectivament. També ha treballat amb José Luis Cuerda (La lengua de las mariposas, Los girasoles ciegos), Julio Médem (Lucía y el sexo) o Daniel Sánchez Arévalo (Primos, La gran familia española).

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías