Search
Close this search box.

Les societats musicals de La Costera elegeixen nou President Comarcal de la FSMCV

Les 18 Societats Musicals de la comarca de La Costera ja tenen nou President Comarcal. José Manuel Pérez Salas és des del dissabte, el nou representant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) en aquesta comarca. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de la Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

José Manuel Pérez Salas prové de Societat Musical “La Constància” de Moixent i ha sigut triat per la unanimitat de les Societats Musicals pertanyents a la comarca de La Costera,en tractar-se de l’única candidatura presentada.

“A partir de hui començarem un nou projecte i com nou President de la Comarca de la Costera vull agrair a totes les Societats de la meua comarca el seu suport i ajuda en aquest nou camí que recorrerem junts. Treballaré per a cadascuna de les 18 societats musicals que componen la nostra comarca i a les quals ens uneix un mateix fi: la música”, ha declarat el recentment elegit President.

José Manuel Pérez relleva en el lloc a Roberto Escobar Honrubia, Vicepresent de FSMCV, qui va ser reelegit com a president comarcal en 2019 després de més de 30 anys de dedicació a la seua societat musical, ‘l’Associació Musical Canalense de Canals’ i al qual des de FSMCV agraïm la gran faena realitzada al capdavant de la comarca de La Costera. Sobre el seu predecessor, José Manuel incideix a “agrair el temps i la dedicació de l’anterior president, Roberto Escobar, per aquesta comarca. Per a mi ha sigut un honor i un gran referent durant tot aquest temps”

Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes de major importància social de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals, que enguany ha aconseguit la seua XXI edició, i està destinat a fomentar la cohesió entre les societats musicals, la participació, la formació i la interrelació entre músics i alumnes d’aquestes, al mateix temps que permet vertebrar el territori a través de la música i compartir aquestes iniciatives artístiques amb la societat.

Sociedades Musicales de La Costera

Compartir:

Últimas noticias

Categorías