Search
Close this search box.

La Lira Castellonera presenta el projecte “Els anells ingràvids”

“Els anells ingràvids” és el títol del projecte que la Societat Musical Lira Castellonera (SMLC) durà a terme a partir de gener de 2018 amb l’objectiu de comparèixer al Certamen Internacional de Bandes de Música de València 2019 (CIBM) i al mateix temps acceptar l’excepcional invitació que ha rebut del JIWEF (Jeju International Wind Ensemble Festival) a l’illa de Jeju (Corea del Sud) per a l’Agost del mateix any. Una invitació sense precedents per a una Societat Musical Valenciana.

El projecte inclou nombroses activitats i reptes musicals de diversos perfils estètics on la banda assolirà la seua formació. El projecte es veurà recolzat amb la participació de tota la població a través d’un micro-mecenatge per aconseguir tots dos projectes amb la màxima solvència.

“Els anells ingràvids” tindrà forma de llibre i serà un document històric que narrarà el periple d’un any i mig d’esforços amb totes les seues vicissituds on la societat del poble de Villanueva de Castellón veurà reflectit l’esforç d’una comunitat que considera a la seua Societat Musical i a la seua Banda un vertader tresor.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías