Search
Close this search box.

La FSMCV rep el distintiu Mediterranew Musix

Aquesta vesprada en el marc de Fitur, que ha celebrat hui el dia de la Comunitat Valenciana, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha rebut el distintiu Mediterranew Musix de mans del secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer.

L’acte ha comptat amb la presència del President de la Generalitat que ha centrat l’eix del seu discurs en el reconeixement a la labor desenvolupada per la FSMCV i, fins i tot, ha definit a València com la terra de les 2.000 bandes de música.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és la inclusió de l’activitat de les Societats Musicals sota la marca Mediterranew Musix, creada per l’Agència Valenciana de Turisme, per a la promoció de les activitats musicals de les tres províncies.

“Ens sentim molt satisfets perque la FSMCV passe a formar part del segell Mediterranew Musix perquè significa el suport i reconeixement de la Generalitat al valor patrimonial i musical que les nostres Societats Musicals aporten a la Comunitat com a atractiu turístic nacional i internacional”, ha declarat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

La marca Mediterranew Musix s’ha creat com un segell de qualitat que serà utilitzat, en aquest cas per la FSMCV, com a mostra de la rellevància dels concerts i certàmens musicals que organitze com a activitat turística de gran interès.

Aquesta iniciativa suposa un pas més en l’acord convingut entre la FSMCV i l’Agència Valenciana de Turisme el passat mes de març, pel qual es va concertar la inclusió de les Societats Musicals com un dels atractius turístics de la Comunitat i la necessitat de potenciar-ho a través de la seua inclusió en l’oferta turística de la Generalitat.

En aquest sentit, el secretari autonòmic Francesc Colomer, ja va comentar que la inclusió de les activitats de les bandes de música dins del programa Mediterranew Musix és de gran interès a causa de la nostra singularitat musical, que és l’element diferenciador que busca el turista en aquest àmbit.

 


Fotografia: Àlex Oltra

Compartir:

Últimas noticias

Categorías