Search
Close this search box.

La Lira Saguntina oferirà aquest cap de setmana “Una animalada de concert” gràcies a la seua Jove Orquestra

Organitzat per l’Escola Joaquín Rodrigo, la Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina oferirà el concert titulat “Una animalada de concert” el pròxim dissabte 13 d’abril a les 12h a la Sala Eric Campos de l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt. El concert està emmarcat entre les diferents activitats que l’Escola realitza per a difondre la música entre els més menuts.

El director de la Jove Orquestra, Ramón Z. Cerdà Ramón, ha seleccionat i arreglat per a l’agrupació juvenil obres inspirades en el món animal, amb la finalitat d’acostar-se als més joves d’una manera amena i distreta alhora que molt didàctica. “Volem que els més joves de la casa i els seus pares coneguen el gran treball que fem a l’Escola Joaquín Rodrigo per a formar a músics que alimenten a les diferents agrupacions de la Societat, així com inculcar-los una educació àmplia i professional. En aquesta ocasió, és la Jove Orquestra la que realitza un concert amb un fil conductor com són els animals en la música. No solament interpretarem les obres, sinó que interactuarem amb el públic assistent; ballarem, cantarem… i per a això necessitarem que TOTS vinguen disfressats del seu animal preferit“.

El director de l’escola, Pere Molina, ha declarat que “volem donar suport a aquest tipus de projectes, concerts que poden fer que els xiquets, les famílies i amics, puguen gaudir juntament amb els menuts d’un moment agradable amb la música. La Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina és un exemple a seguir per a la formació dels músics.”

La Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina naix en 2006, com a iniciativa de la directiva de la Societat per a anar introduint als joves estudiants de corda de la seua Escola de música Joaquín Rodrigo en el món i disciplina del treball en orquestra, com a pas previ i formatiu per a la seua futura incorporació a l’Orquestra Simfònica de la Societat.

En els seus primers 10 anys de vida van compartir la tasca formativa Antonio Benedito i Ramón Z. Cerdà, especialistes de violoncel i violí respectivament. Des de la temporada 2016-2017 es fa càrrec en solitari de la direcció Ramón Z. Cerdà.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías