Search
Close this search box.

Llíria acull la 3a edició del Concurs Nacional l’Associació de Fagotistes i Oboistes d’Espanya (AFOES)

Els millors oboistes joves de tota Espanya es donaran cita en el 3r Concurs Nacional AFOES, que organitza l’Associació de Fagotistes i Oboistes d’Espanya (AFOES), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria. El concurs, que se celebra a Llíria entre el 4 i el 7 de juliol, busca reconèixer i premiar el talent juvenil.

La competició, estructurada en tres fases, compta amb un jurat de prestigi, format per Nora Cismondi, oboè solista de l’Orquestra Nacional de França; Omar Zoboli, professor a la “Hochschule für Musik” de Basilea; i per Salvador Mir, oboè solista de l’Orquestra Filharmònica de Gran Canària.

Esta trobada musical s’inaugurarà amb l’acte de presentació del certamen que tindrà lloc este dijous 4 de juliol a les 15.30 hores a l’auditori del Conservatori de Llíria. La primera ronda del concurs donarà començament el divendres amb les actuacions dels 18 participants vinguts de tota Espanya, mentre que el dissabte es realitzarà la semifinal.

La clausura es produirà amb la ronda final del concurs, oberta al públic, durant la qual els tres finalistes interpretaran el Concert per a oboè en Do M, KV 314 de Mozart, acompanyats per l’Harmonie Ensemble Orchestra i dirigits per l’edetà Manuel Galduf. Serà el diumenge 7 de juliol, a les 13.00 hores, al teatre de la Unió Musical.

Concerts de la programació

La programació del 3r Concurs Nacional AFOES arrancarà amb un concert extraordinari, oferit pels tres membres del jurat, el dijous 4 de juliol, a les 20.30 hores a l’església del Remei.

També actuarà la banda d’AFOES, integrada pels socis i simpatitzants de l’associació, que són músics de la família instrumental formada per l’oboè, fagot, contrafagot i corn anglés. Este concert participatiu espera reunir més de 100 intèrprets i s’oferirà al pati de Sant Francesc, el dissabte 6 de juliol, a les 22.30 hores.

Per altra banda, hi ha preparada tota una programació d’activitats, amb la celebració de classes magistrals, xarrades, tallers, exposició i conferències en què participaran, entre altres, els músics edetans Vicent Llimerá i Manuel Tomás.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías