Search
Close this search box.

Llíria acull el I Curs Superior d’Estudis Orquestrals de la Universitat Menéndez Pelayo

L’Ajuntament de Llíria i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), organitzen el I Taller Superior d’Estudis Orquestrals, que se celebrarà a la Ciutat de la Música, entre el 4 i el 7 de setembre.

El passat 5 d’agost es van reunir l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el director de la UIMP i coordinador del taller, Vicent Pelechano, i els representants de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria per a tancar tots els detalls organitzatius del taller, que es realitzarà en les instal·lacions del Conservatori Professional de Llíria i les societats musicals locals.

“Per a la nostra ciutat, és un plaer acollir aquest taller de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, que suposa una aposta més del Govern de l’Almodí per a reivindicar el paper de Llíria com a capitalitat valenciana de la música” ha explicat el primer edil. “Amb aquest taller, s’obri el projecte de col·laboració formatiu amb la UIMP per a multiplicar la formació musical dels nostres joves músics”.

El I Taller Superior d’Estudis Orquestrals de la UIMP busca aprofundir en el treball del repertori orquestral d’alguns compositors del segle XIX i XXI, amb la preparació d’un concert, que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre a les 20 hores. El programa del concert estarà conformat per les obres “La oración del torero” de J. Turina, “Doña Francisquita” de A. Vives, “Avern” de Saúl Gómez i la “Sinfonía n.º5” de F. Schubert.

El curs està dirigit a l’alumnat del Grau Superior de Música i de l’últim curs del Grau Professional de Música, en qualsevol especialitat orquestral. Totes aquelles persones interessades en participar, poden formalitzar la matrícula en la seu de la UIMP València (pl. Carmen, 4) o informar-se per telèfon, al 96.310.80.20, o per correu electrònic: secretaria_valencia@uimp.es.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías