Search
Close this search box.

La ciutat de Llíria espera congregar a més de 800 músics en el String Instruments Fest del Desenjazz

Seran 330 violins, 40 violoncels i 30 violes. Un total de 400 instruments de corda que seran donats a escoles de música valencianes per la fàbrica xinesa Huadong Musical Instrument, a través de l’Ajuntament de Llíria, este dissabte 25 de novembre en el String Instruments Fest que se celebra dins de la programació del Festival “El Desenjazz” 2017.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre els ajuntaments de Llíria i del districte pekinés de Pinguu, la localitat edetana albergarà per primera vegada la seua trobada internacional musical més multitudinària, un esdeveniment que compta també amb la participació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i l’empresa valenciana d’instruments Consolat de Mar.

A més, la Fundació Bankia Escolta València s’ha sumat també a esta iniciativa i repartirà altres 40 instruments a les societats musicals participants.

D’esta manera, el String Instruments Fest, que es realitzarà en el Pavelló Pla de l’Arc a partir de les 12.00 hores, espera reunir a prop de 900 músics que intentaran batre el rècord Guiness d’intèrprets de corda actuant conjuntament, i que actualment s’estableix en 858. Els alumnes de les escoles de música participants, dirigits pel violinista Vicent Balaguer, tocaran diferents peces entre les quals destaca la Simfonia nº 9 de Beethoven, “l’Himne de l’alegria”.

A més d’este multitudinari concert, esta gran festa de la música comptarà amb les actuacions de la Jove Orquestra Banda Primitiva de Llíria, l’Orquestra del Conservatori Municipal, la Colla de Dolçainers de la Unió Musical de Llíria i l’Instituto Confucio de la Universitat de València.

Este emocionant esdeveniment del III Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música de Llíria, “El Desenjazz”, conclourà amb una degustació per a més d’1.000 persones del tradicional plat local de arròs amb bledes i el concert de SedaJazz Kids Band. Així mateix, a partir de les 18.30 hores en l’auditori del Conservatori, veïns i visitants podran gaudir del recital musical que oferiran ‘Orquestra
de Plectre “El Micalet” i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías