Search
Close this search box.

Llíria fusiona gastronomia, patrimoni i música en una nova edició del DesenJazz

El Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música de Llíria, “El Desenjazz”, celebra la seua tercera edició concentrant a artistes i músics de tot el món en un entorn patrimonial privilegiat i ple d’història.

L’edició de 2017 tindrà lloc des del 24 de novembre fins al 2 de desembre, amb multitud d’activitats que una vegada més fusionen l’essència de la cultura edetana: la gastronomia local, el valor històric i arquitectònic del seu patrimoni i la seua tradició musical.

En la present edició, el festival adquireix el seu caràcter més internacional, ja que es realitzarà el lliurament de 400 instruments de corda a escoles de música de la Comunitat Valenciana. Estos han estat donats per la companyia xinesa Huadong Musical Instrument, del districte pequinès de Pinggu, amb el qual l’Ajuntament Llíria ha establert unes relacions de col·laboració en diversos àmbits.

El String Instrument Fest se celebrarà dia 25 de novembre en el Pavelló Pla de l’Arc, amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i Consolat de Mar, i l’exhibició que oferiran els centenars de músics participants.

La gastronomia local també serà protagonista en esta jornada amb el festival d’arròs amb bledes, en el qual els assistents podràn degustar este plat tradicional de Llíria i l’acte finalitzarà amb l’actuació de la SedaJazz Kids Band.

La programació del dia continuara amb els concerts de l’Orquestra de Plectre “El Micalet” i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, Mojito Jazz i el duo d’Alberto Tarón & Orchestra.

Concerts fins al 2 de desembre

El Desenjazz 2017 s’obrirà el divendres 24 amb la presentació del llibre “Compartint Sentiments” i la música de Càmping Brass, i seguirà a la nit amb una jam sessió de Mojito Jazz i l’actuació de De Saix Tres.

El programa del festival es tancarà el divendres 1 i dissabte 2 de desembre amb les actuacions d’Ales Cesarini Quartet, Joan Soler i Lluito Aguilar o Diamar Quartet, entre uns altres.

Les Termes Romanes de Mura, els Mausoleus Romans, l’església de la Sang, els Banys Àrabs, Ca la Vila o Ca Porcar seran els extraordinaris escenaris d’aquest cicle de concerts.

D’esta forma, el DesenJazz torna a consolidar-se com el festival cultural que reconeix a Llíria com ‘Ciutat de la Música’, conjugat amb la filosofia del projecte de desenvolupament turístic de ‘Simfonia de Cultures’ i el concepte culinari de ‘Mestria Gastronòmica’.

Descarregar el programa en PDF.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías