Search
Close this search box.

Llíria i la ciutat xinesa de Pinggu signen una declaració d’intencions per estretar llaços de col·laboració i d’amistat

Llíria ha fet un pas més en establir una relació de mútua cooperació amb la ciutat xinesa de Pinggu, amb una declaració d’intencions signada per l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l’alcalde de Pinggu, Yang Dongqi.

 

El passat mes de maig va ser una delegació xinesa, encapçalada pel representant de Pinggu, Xuexin Sun, qui va visitar Llíria. En resposta a eixa visita i per seguir avançant en la relació entre les dues ciutats, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, va respondre a la invitació de visitar este districte de Pequín amb el qual es va formalitzar una declaració d’intencions per la qual s’estableix una fluida comunicació i cooperació en àmbits com l’economia, el medi ambient, la gestió de residus, l’agricultura o el comerç, però sobretot la cultura, el turisme i la música.

 

Tal com ha declarat l’alcalde de Llíria després de la visita a Pinggu i la firma d’eixe memoràndum, “Llíria i Pinggu tenen un apassionant camí per recórrer junts. He pogut comprovar que la música forma part de l’ADN d’eixa ciutat com ocorre en Llíria. Hem establit el principi d’uns llaços que poden ser profitosos per a les dues parts i on el temps ens dirà fins on podem arribar, que espere siga molt lluny i on explorarem les opcions reials que hi ha per a, fins i tot, agermanar les dues ciutats”.

 

Els màxims representants de les dues ciutats, amb l’acompanyament de les respectives ambaixades, s’han compromés a treballar conjuntament al voltant d’una cooperació amistosa per trobar els punts en què eixa relació vaja incrementant-se.

 

Ja per al mes de novembre, i com a primera iniciativa Llíria serà l’escenari on es trobaran en un mateix esdeveniment tants músics com instruments ha donat l’empresa xinesa Beijing Huadong Musical Instrument, dirigida per Liu Yundong. Es tracta de 400 instruments de corda –violins, violes i violoncels-, en una jornada que està preparant-se i on participaran, a més de l’Ajuntament de Llíria, diferents escoles de música, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i Consolat de Mar.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías