Search
Close this search box.

Llíria ofereix “El Messies de Händel” en el seu concert d’Any Nou

L’Orquestra Simfònica de la Unió Musical, dirigida per Pascual Cabanes, junt amb l’Orfeó Valencià realitzaran este magnífic espectacle a l’església de l’Assumpció

Llíria, 02 gener 2023.– Llíria donarà la benvinguda al 2023 com millor sap fer, amb música. La Ciutat Creativa de la UNESCO, a través de la regidoria de Turisme, ha combinat el patrimoni local i la música per a rebre el nou any. “Una fusió d’experiències per a tots els públics que es desenvolupa dins d’elements patrimonials de la ciutat i que cobren major rellevància amb la interpretació d’obres mestres de la música com esta de Händel”, ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Llíria, Paco García.

El concert “El Messies de Händel” se celebrarà este dimecres, 4 de gener, a les 19.30 hores a l’església de l’Assumció, temple d’estil barroc del segle XVII declarat BIC. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

L’esdeveniment organitzat per Turisme Llíria i la Unió Musical de Llíria, que forma part també del V Cicle CaixaBank, es durà a terme sota la batuta del jove director local, Pascual Cabanes, reconegut com a millor director en el Concurs d’Orquestres CaixaBank 2022, i que enfront de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical i l’Orfeó Valencià, oferiran una selecció d’“El Messies de Händel”.

Igualment, l’agrupació musical i la coral estaran acompanyades per les extraordinàries veus de la soprano Belén Roig i el baríton John Heath.

“Esta actuació s’emmarca dins del cicle de festivals musicals que organitza l’àrea de Turisme per a donar a conéixer el patrimoni local i la seua capacitat creativa musical com a ciutat de la xarxa UNESCO, i que este any 2023 comptarà amb dos actuacions emblemàtiques, la que protagonitzarà ara l’Orquestra de la Unió Musical i una altra a la primavera amb l’Orquestra Primitiva de Llíria”, ha comentat l’edil Paco García.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías