Search
Close this search box.

L’Orquestra de l’Ateneo Musical de Cullera estrenarà La Lledonereta, primer premi del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou

L’Orquestra de la Societat Ateneo Musical de Cullera estrenarà a l’Auditori Municipal el proper diumenge 15 de gener a les 11:30 La Lledonereta, primer premi de la categoria “Obra per a Orquestra Juvenil” del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou de l’Ateneo Musical de Cullera.

El seu compositor és Carles Pascual, nascut a Castelló l’any 1988. La seua obra guanyadora és una missa per a cor de veus blanques i orquestra que consta de set parts: Entrada, Senyor, tingueu pietat, Glòria, Al·leluia, Ofertori, Sant i Anyell de Déu.

La seua interpretació estarà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera, dirigida per José Luís Grau Sapiña. A més, la part coral la interpretarà el cor de l’escola de l’Ateneo, sota la direcció de Dunia Pérez, amb el recolzament del Cor de la Societat, a càrrec de Xelo González.

A més de La Lledonereta, l’Orquestra interpretarà un extens repertori d’obres, com Andante Festivo (Jean Sibelius), Serenade n°2 KV101 (Wolfgang A. Mozart), Concert en flauta en Sol Major op. 29 (Carl P. Stamitz) amb Juan Ronda Molina com a flauta solista, Capriol Suite (Peter Warlock) i Estampas Mediterráneas (Leopoldo Magenti).

Este concert entra dins la programació del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera, on l’Ateneo estrenarà fins a 13 de les obres guanyadores al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías