Search
Close this search box.

SM L´ENTUSIASTA 42 CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Aquest proper diumenge 15 de Gener, es celebra a partir de les 16:30 i en l´Auditori del Palau de les Arts de la ciutat de València, el 42è Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana que pertanyen a la Secció Segona, i que foren les guanyadores del Certamen de la Diputació de les seues respectives seus de València, Castelló i Alacant.

Pel què respecta a la SM l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, guanyadora del Certamen Diputació de València, ho farà junt a les bandes de La Vall d´Uixò, guanyadora del Certamen Diputació de Castelló i la de Cocentaina guanyadora del Certamen Diputació d´Alacant.

Les tres bandes interpretaran com a obra obligada El Gran Mondúber de Javier Artés Arlandis.

En primer lloc, actuarà la Unió Musical Vallduxense de La Vall d´Uixó, que sota la direcció de Ángel Martínez Cruz, interpretarà el pasdoble Lara Sos Boix de Francisco Signes, i com a obra de lliure elecció Nautilus de Juan L. Riog.

A continuació, i en segon lloc, tindrà l´actuació de la SM l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, baix la direcció de Carlos Sancho Cantus, interpretarà el pasdoble Los Dos Adolfos de José Mª Martín Domingo, i com a obra de lliure elecció The Rise of The Phoenix de Teodoro Aparicio Barberán.

Per últim, tindrà lloc l´actuació de l´Ateneu Musical de Cocentaina, qui sota la direcció de José Miguel Fayos Jordán, interpretarà el pasdoble Guitarra Española de Enrique Igual Blasco , i de lliure elecció Evocazioni de Paul Huber.

Al finalitzar les actuacions de les tres bandes, es donaran a conèixer el premis i mencions d´aquesta Segona Secció del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana.

Benet Peris

obra OBLIGADA
obra LLIURE ELECCIO 1

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías