Search
Close this search box.

Mutxamel acollirà la segona edició de l’activitat comarcal “Sona l’Alacantí”

Aquest cap de setmana Mutxamel serà el poble amfitrió de la segona edició de l’activitat comarcal Sona l’Alacantí. En aquesta activitat, tot l’alumnat d’entre 9 i 13 anys de les societats musicals de la comarca es trobarà en les instal·lacions de la Societat Musical L’Aliança de Mutxamel per a realitzar un concert conjunt que reunirà a més de 150 alumnes, dirigits enguany per Alberto García, director de la banda de l’escola de música de Mutxamel.

El dissabte 9 de març, a les 10.00h tindrà lloc la recepció de l’alumnat de les onze societats musicals participants. Durant tot el dia s’alternaran els assajos amb una jornada de Soundpainting, taller impartit pel professor Òscar Vidal en el qual s’introduirà als alumnes en el camp de la creativitat, la improvisació i la creació col·lectiva.

El segon dia de l’activitat, el dia 10 de març, començarà amb un assaig general previ al concert de la Banda Comarcal Infantil que tindrà lloc amb entrada lliure a les 12.00h al Parc Municipal El Canyar dels Portelles de Mutxamel, situat al carrer Joan XXIII.

Aquesta activitat comarcal està sufragada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, qui compta amb el suport de les tres diputacions provincials, l’Institut Valencià de Cultura, Bankia i arròs La Fallera.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías