Nou director titular SUM Moncofa

Després de mesos de selecció i prova de directors, Josep Martí ocuparà el càrrec de director titular de la nostra banda (SUM Sta Cecília de Moncofa).
CV

Nascut a Neuilly sur Seine, França, de família vinculada a la música, inicia els estudis de trompeta de la mà de son pare En Vicent Martí i Embuena, passant després a l’Escola de Música de Gandia baix la direcció d’En Hermenegildo Amorós i finalitzant-los al Conservatori Superior de Música de València amb els mestres Vicent Prats, Vicent Campos i Leopoldo Vidal.

Mes tard s’especialitzà en Direcció d’Orquestra, Cor i Banda amb els mestres Jan Cober, Gerardo Pérez i Busquier, Enrique García Asensio, Varktang Jordània, Eduardo Cifre, Renè Smith, Miguel Rodilla i Rafa Sanz, aconseguint ser guanyador del premi de direcció de Cors de Lió i del 1er Premi del Concurs Internacional de Música del Mediterrani “Alter Musici” de direcció d’Orquestra. Així mateix, ha realitzat el Curs de composició al Workshop de Composició Musical a la Berklee Acadèmia de València, amb el mestre Gregory Fritze.

És fundador del Conservatori Professional de Música “Districte Marítim” del Grau de Gandia, de l’Associació Musical Grau de Gandia i de l’Escola i Banda de la Font d’En Carròs.

Ha estat professor d’Orquestra i Cor als Conservatoris de  Torrent, Catarroja, Castelló, Ontinyent, Oliva, La Vall d’Uixó i Cullera i de Creativitat i Improvisació al Conservatori de la Rioja.

Com a director  ha dirigit en Rússia, Bielorrúsia, Ucraïna, Alemanya, França, República Txeca i Espanya a diferents tipus d’agrupacions musicals i orquestres tant d’àmbit estatal com internacional amb les que ha enregistrat varis CD.

Ha rebut de mans de la Federació de Societats Musicals el Premi Especial Hermes i el Premi al Director de la Safor 2011 i  la insígnia d’Or de l’Ajuntament de La Font d’En Carròs.

Es co-autor de la metodologia per a l’aprenentatge del llenguatge musical SOLFA que s’imparteix a moltes escoles i conservatoris de la Comunitat Valenciana.

Actualment és professor de Cor del Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” de Castelló, Director de la Banda del Grau de Gandia, Director del Cor Veus Atrevides de Castelló, Director de la SUM Moncofa, Director Principal Invitat de la Belgorod Philarmonic Orchestra de Rússia i membre actiu de la Societat Internacional de Pedagogia Willems.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías