Search
Close this search box.

La Nova d’Alcoi aposta per l’òpera i la música de teatre per al seu primer concert de l’any

L’òpera i la música de teatre escriuran el guió del primer concert que la Societat Musical Nova d’Alcoi celebrarà en aquest 2019. La cita amb “Bandòpera, la música a escena” serà el proper dissabte 23 de març, a les 19:30 hores, en el Teatre Calderón de la capital de l’Alcoià i els espectadors podran gaudir escoltant obertures populars que s’intercalaran amb la interpretació de tres peces que comptaran amb el papers protagonistes de Juan Luis Guitart López a l’oboè, Marián Recuerda Serra a la flauta i Ausiàs Gisbert Espejo al violoncel.

Els músics de la Nova, dirigits per Juan Doménech Calaforra, estrenaran la primera part al ritme de Semiramis de Gioachino Rossini per seguir amb la primera obra amb soliste. Serà la interpretació de Introducción, tema y variaciones. Op. 102 de J. N. Hummel, amb l’oboiste Juan Luis Guitart. El so bandístic tornarà gràcies a l’obertura de La fuerza del destino de Giuseppe Verdi.

El color de la flauta serà el protagoniste de la quarta peça programada a l’audició ja que es posarà en escena la Fantasia brillant sobre Carmen de François Borne sobre l’òpera Carmen de Bizet amb la solista Marián Recuerda.

Amb l’obertura Los maestros cantores de Richard Wagner s’encetarà la segona part per continuar amb l’obra Casanova de Johan de Meij on Ausiàs Gisbert interpretarà el paper soliste de violoncel.

Les entrades per a assistir a aquest concert estan a la venda en la taquilla del Teatre Calderón o en www.ticketalcoi.com entre 6 i 8 euros.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías