Search
Close this search box.

L’Orquestra Simfònica RTVE oferirà un concert a Llíria el 13 d’abril

L’Orquestra Simfònica RTVE oferirà un concert extraordinari a Llíria, baix la batuta del director convidat Cristóbal Soler, dintre de la programació anual de la Regidoria de Música de l’Ajuntament de Llíria. Serà el dissabte 13 d’abril al teatre de la Banda Primitiva.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de Música, Pedro Vicente, s’han reunit hui amb els representants de l’agrupació Manuel Ventero i Manuel Herrero, per ultimar els preparatius d’este concert.

Segons el primer edil, “és un plaer per a la Ciutat de la Música poder gaudir del concert d’una de les orquestres professionals més reconegudes del panorama internacional. El prestigi d’esta agrupació és alhora un reconeixement als músics edetans, perquè són molts els professionals que formen o han format part del planter d’esta agrupació”.

Després de l’encontre a Ca la Vila, han visitat el teatre de la Banda Primitiva per conèixer les instal·lacions on es realitzarà el concert per concretar i coordinar tots els detalls i necessitats de l’agrupació.

L’Orquestra Simfònica RTVE és, des de la seua creació el 27 de maig del 1965, una de les orquestres de la ràdio i televisió europees de major prestigi. Baix la premissa de la promoció cultural, ha funcionat com a entitat de difusió de la música a través de TVE, RNE i RTVE.es, alhora que ha realitzat un elevat nombre de gravacions de sintonies de ràdio i televisió, bandes sonores i pel·lícules nacionals i internacionals. Durant els més de 50 anys d’història, ha estat dirigida per directors de primer nivell, entre els que figuren Antoni Ros-Marbà, Enrique García Asensio, Odón Alonso o Miguel Ángel Gómez Martínez.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías