Search
Close this search box.

II Certamen de Joves Solistes organitzat per l’Institut Valencià de Cultura

L’Institut Valencià de Cultura convoca la segona edició del Certamen de Joves Solistes per a estimular i impulsar la carrera artística dels joves intèrprets valencians, oferint-los l’oportunitat de tocar com a solista en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) en tots els concerts programats amb motiu de la Trobada de la Primavera 2020.

El termini d’inscripcions s’estén des del 29 de gener al 28 de febrer de 2019.

A més de la instància haurà de presentar-se un enregistrament audiovisual (amb acompanyament quan la peça interpretada ho requerisca).

Procés d’inscripció

Poden inscriure’s en aquest certamen joves intèrprets de qualsevol especialitat instrumental, que siguen nascuts o residents en la Comunitat Valenciana. L’edat límit per a participar és de 28 anys.

Per a formalitzar la inscripció haurà d’enviar-se tot el material dirigit a la seu de l’Institut Valencià de Cultura (Plaça Viriato, s/n, 46001, València) a través de qualsevol de les següents vies:

– Per via telemàtica, a través de l’aplicació disponible en la següent URL: http://ivc.gva.es/. En aquest cas el sol·licitant haurà de disposar de qualsevol dels certificats o signatures electròniques que admeta eixa aplicació.
– Presencialment en la seu de l’Institut Valencià de Cultura, Plaça Viriato s/n 46001 València; en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, avinguda de Campanar, 32, 46015, València; o en les direccions territorials d’Educació, Investigació, Cultura i Esport d’Alacant (c/ Carratalá 47, 03007, Alacant), Castelló de la Plana (av. del Mar, 23, 12003 Castelló de la Plana) i València (c/ Gregorio Gea, 14, 46009, València).
– Utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en l’article 16.4 de la Llei 39/2015 , d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques que contempla, entre altres, a les oficines de Correus. En aquests casos s’haurà de justificar la data d’imposició de l’enviament i anunciar la remissió de la sol·licitud, mitjançant correu a la direcció jogv_ivm@gva.es en el mateix dia, als sols efectes organitzatius.

En la instància s’indicarà l’enllaç (YouTube o Vimeo) on escoltar online l’enregistrament aportat. En aquest enregistrament el candidat ha d’incloure el primer moviment del concert que interpretaria amb l’orquestra en cas de ser seleccionat, i una altra peça contrastant. La durada màxima de l’enregistrament serà de 20 minutos.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías