Search
Close this search box.

Premis del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez 2017 organitzat per la Unió Musical d’Albaida “L’Aranya”

Aurora del compositor Joan Enric Canet Todolí és el pseudònim guanyador del Primer Premi del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez 2017.

El pasdoble amb el pseudònim Cosan del compositor Roman Garcia Montaner s’emportà l’Accèssit de Públic.

El pseudònim Aurora de Joan Enric Canet Todolí va ser el guanyador del Primer Premi del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez 2017 organitzat per la Unió Musical d’Albaida “L’Aranya” i que es va celebrar el passat dissabte 30 de setembre al Cinema Odèon d’Albaida.

Amb una gran afluència de públic, L’Aranya interpretà les 4 obres finalistes per què el jurat prenguera les últimes decisions per a escollir el pasdoble guanyador. A més, el públic també va decidir el premi de l’Accèssit i que va alçar com a guanyador el pasdoble Cosan amb un total de 124 vots, davant la quantitat de 268 paperetes. Finalment, i després d’una intensa reunió del jurat per establir quin pasdoble seria el guanyador donada la gran qualitat de les obres presentades, es va prendre la decisió per unanimitat d’atorgar el Primer Premi al pasdoble amb el pseudònim Aurora. Al mateix moment que el secretari del jurat, Francisco Martinez Espí, va proclamar els guanyadors, va obrir el sobres on es trobaven el noms del compositors.

Per tant, el pasdoble guanyador del Primer Premi s’emportà en l’acte els 1.500 euros, a més de ser editat per la editorial musical Omnes Bands i serà interpretat per L’Aranya el dia 7 d’octubre per la vesprada. També, el pasdoble Cosan s’emportà al mateix acte el premi del públic, en aquest cas amb l’Accèssit del Públic valorat en 500 euros.

Per part de la Unió Musical d’Albaida “L’Aranya” es confirma: “l’èxit d’aquest concurs ha estat més que superat en la tercera edició amb una gran participació de compositors i de públic. A més, la figura d’En Fernando Tormo Ibáñez ja té una forta repercussió i que esperem mantenir amb les successives convocatòries bianuals d’aquest concurs i que consolida el gran reconeixement per la seua tasca en el món de la música festera i sobretot en la comarca de la Vall d’Albaida”.

L’acte va reunir a nombrós públic de tota la Vall d’Albaida i del nostre poble per a gaudir de l’excel·lent interpretació que van realitzar els músics de L’Aranya dels 4 pasdoble finalistes i del pasdoble d’En Fernando Tormo, Octubre en Fiestas, que va tenir una forta ovació del públic.

La Unió Musical d’Albaida “L’Aranya” emplaça al món de la música festera, compositors, músics i públic en general al IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez que celebrarem l’any 2019 destacant que “aquest concurs s’ha convertit en una forta aposta cultural que engloba la música, la festa i el poble d’Albaida”.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías