Search
Close this search box.

Presentació oficial de la WASBE Conference: Bunyol serà la seu del 9 al 13 de juliol de 2019

La Conferència Internacional WASBE (World Association for Symphonic Bands and Ensembles) que tindrà lloc en la localitat valenciana de Bunyol entre els dies 9 i 13 de juliol, va ser presentada ahir dimarts 11 de juny en el Centre de Turisme (CdT) de València per part de tots els agents implicats: Dario Sotelo, president de WASBE; Remigi Morant, vicepresident educatiu de la FSMCV; Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana; i Juncal Carrascosa, alcaldessa de l’Ajuntament de Bunyol.

En aquesta conferència mundial bianual es donaran cita els més destacats experts en música de banda del món, per la qual cosa Remigi Morant va expressar durant la presentació el gran interés que suposa aquest tipus d’esdeveniments per a tot el col·lectiu de societats musicals.

Durant quatre dies, la trobada de WASBE inclourà conferències i concerts, així com la possibilitat que el públic visite els estands de diferents empreses i entitats relacionades amb la música de vent.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va destacar que la vinculació de la música al turisme “contribueix a construir una Comunitat Valenciana més rica, diversa i feliç”, per això assenyalava que “la cultura i la música tindran sempre un espai a la seua disposició dins de Turisme”. També va reiterar l’aposta del seu departament “pel turisme experiencial com el vinculat a la música, ja que és un actiu i atractiu turístic molt important per a nosaltres”.

Acord FSMCV-WASBE

Les Societats Musicals interessades a acudir podran inscriure’s per un preu de 60€ obtenint dos passes a nom de la societat musical per a assistir a les jornades i concerts programats per WASBE. D’aquesta manera, dos representants de les Societats Musicals federades podran assistir a tots els actes programats al mateix preu que paga un soci de WASBE, però amb dues entrades. Per a realitzar la inscripció, les Societats Musicals interessades hauran d’enviar un correu electrònic a manager@wasbeconference2019.com amb la petició d’inscripció.

No solament els associats poden acudir a la conferència mundial de la WASBE; qualsevol persona amant de la música de banda pot registrar-se en la pàgina web per a assistir a tots els actes i conferències.

Més informació

Consulte tots els detalls de la conferència en http://wasbeconference2019.com

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías