Search
Close this search box.

La Primitiva d’Alcoi celebra el seu tradicional Concert d’Estiu amb el que clausura la temporada 2018/19

El dissabte 6 de juliol, a les 20 h. a l’Auditori Amando Blanquer de la Zona Nord, La Primitiva celebra el seu tradicional Concert d’Estiu amb el que clausura la temporada 2018/19 emmarcat en la “XXIV Campanya Música als Pobles” a càrrec de la Diputació Provincial d’Alacant amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquest concert dirigit per Àngel Lluís Ferrando, té a la dolçaina com a instrument protagonista de la primera part on la banda interpreta una sèrie d’obres juntament amb el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta entre les quals destaca un conjunt de marxes per a la Festa, Muixerangues al cel de Juan Carlos Sempere Bomboí i l’estrena de Tocatta Concertante que el seu autor Jordi Monllor Oltra ha dedicat a la banda i al grup.

A la segona part, La Primitiva ja en solitari ofereix un repertori d’obres per a banda amb la signatura d’autors com Jacob de Han i Jan Van der Roost per finalitzar amb God save the Queen, un homenatge al grup anglès Queen, actualment tan de moda gràcies a l’èxit de la pel·lícula Bohemian Rhapsody, de Bryan Singer.

Programa

I

Silvia Guillem (pas masero)_____Ferran Campos Valdés

Muixerangues al cel_____Juan Carlos Sempere Bomboi

Dotze forques (pas masero)_____Benjamín Francés

De fang_____José R. Pascual-Vilaplana

Tocatta Concertante **estrena**_____Jordi Monllor Oltra

II

Ross Roy_____Jacob de Han

Flashing winds_____Jan van der Roost

God Save the Queen_____Queen/Marquez

Compartir:

Últimas noticias

Categorías