Search
Close this search box.

El Festival Spanish Brass d’Alzira guardona a la Federació de Societats Musicals

El passat divendres 5 de juliol la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana va rebre a Alzira el guardó a la «Personalitat del Festival” atorgada pel prestigiós Festival SBALZ d’Spanish Brass que enguany celebraba la seua dihuitena edició.

La presidenta de la FSMCV, Daniela González, va rebre per part del president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, i de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el guardó que reconeix a la Federació com a personalitat destacada enguany a la cita musical. Mascarell va destacar el suport que rep la Societat Musical d’Alzira que encapçala i la resta de 550 entitats valencianes per part de la Federació, i va mostrar la seua doble satisfacció en atorgar a la nova presidenta el premi per ser el “primer que ha rebut en el seu nou càrrec“.

El guardó va ser entregat en el marc del concert que la Banda de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per Mikel Celda, i el quintet de metalls, Spanish Brass, van oferir al Gran Teatre de la localitat acompanyats pels solistes Ricardo Carvalhoso, Luis González i Carles Gil.

WhatsApp Image 2019 07 08 at 10.05.13 opt

D’esquerra a dreta: Alfred Aranda, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira; Héctor Argente, vocal FSMCV i president comarcal
Canal de Navarrés; Joan Bocanegra, president provincial València; Sara Sanjuán, vocal FSMCV; Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Daniela González, presidenta FSMCV; Toni Aliaga, vocal FSMCV i president comarcal Ribera Alta.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías