Search
Close this search box.

“Princesas Desconocidas” de José Luis González Sanchis s’estrena aquest cap de setmana amb la Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf

La Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf (València) sota la direcció de Javier Ferrer Garrigues durà a terme l’estrena de l’obra Princesas Desconocidas de José Luis González Sanchis.

El dissabte 15 de desembre de 2018 a les 19:30h en l’Auditori Príncep Felip de Rafelguaraf la Societat Ateneu Musical amb la col·laboració dels alumnes del Col·legi Públic Blasco Ibáñez de Rafelguaraf interpretaran per primera vegada l’obra guanyadora de la III Edició del Concurs de Composició de la Província d’Alacant per a Banda de Música amb Finalitats Pedagògiques.

Princesas Desconocidas està inspirada en el llibre Princesas Olvidadas o Desconocidas de Philippe Lechermeier i Rébecca Dautremer. Es tracta d’una composició descriptiva i recomanable per a tots els públics que descobreix a algunes de les princeses que conviuen en el nostre dia a dia, les que no solen portar corona, i que per això a les persones menys atentes se’ls oblida rendir els honors i el tracte que es mereixen.

Sobre José Luis González

José Luis González és nascut a Rafelguaraf (València) i començà la seua relació amb el món de la música molt prompte de la mà dels seus pares, que des de que era menut el portaven a veure els assajos de la banda. Posteriorment començà la seua formació en l’Escola de Música de la Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf. Estudià als conservatoris Mestre Vert de Carcaixent i Óscar Esplà d’Alacant, on acabà els estudis superior de percussió amb Matrícula d’Honor, Premi Extraordinari final de carrera i Premi Euterpe de la música. A més, va culminar la seua formació acadèmica en el centre de percussió Madrid Okho.

En novembre de 2007 entrà a formar part de l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE com a professor titular de percussió. En abril de 2013 s’estrenà la versió per a banda del Concert per a marimba de Ramón García Soler sota la direcció de José R. Pascual Vilaplana i l’Orquestra de vent Filarmonía.

Madrid Okho dúo va oferir-li la possibilitat d’investigar i aprofundir amb la percussió defensant projectes com el voluntariat amb “Saniclown”, “Modernidad, método i mente”, “Música no escrita: el poder de la improvisación”, “Talkingdrum”, “España nuestra música”, La era de los Materiales (interpretada amb l’ORTVE), i “Origen”.

Actualment, José Luis González compagina la seua tasca interpretativa amb la pedagògica impartint classes en l’acadèmia Madrid Okho Centro de Percusión i participant en diferents cursos de formació i especialització de futurs músics.

Disponible per a descàrrega en la plataforma de gestió

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana posa a la disposició de totes les societats musicals federades que ho desitgen l’obra Princesas Desconocidas perquè puguen descarregar-la de forma gratuïta a través de la plataforma de gestió, concretament en l’apartat de “Descàrregues”.


Concurs organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Excel·lentísima Diputació d’Alacant.

logo diputacion alicante 2018

Compartir:

Últimas noticias

Categorías