Search
Close this search box.

La Rotovense celebra Santa Cecília amb la incorporació de sis nous músics

Sis nous músics s’incorporen a La Rotovense Musical en la celebració de la patrona, Santa Cecília. Són Gala Benavent Pellicer, clarinet; Martina Cerrato Sanfeliciano, flauta travessera; Adrià Faus Camarena, bombardí; Aidan Mahiques Faus, trompeta; Adrián Romero Garcia, saxòfon; Arnau Marco Estruch, trompa. A aquesta bona notícia se suma el reconeixement que rep Gerardo Climent Muñoz, tuba, pels 25 anys de pertinença a l’associació.

Per a celebrar esta festa, La Rotovense ha preparat una programació al llarg de tres dies, de l’1 al 3 de desembre, on destaca el tradicional concert, que tindrà lloc dissabte, a les 20:30h, a la nau polivalent de Ròtova, amb la direcció de Ferran Escrivà Llorca. Interpretaran peces com La Rosa del Azafrán (selecció) de Jacinto Guerrero, Gulliver’s travels (de Bert Appermont) o el Concertino for flute and concert band (d’André Waignein), en què Cristina Fluixà Crespo serà la flauta solista. Climent també dirigirà una de les obres, Embrujo de Anna (de Rafael Doménech Pardo).

Programa d’actes

Lloc: Nau d’usos múltiple. Ròtova

DIVENDRES, 1 DE DESEMBRE

– 20:00h Audició de música de cambra
– 21:00h Sopar de baix braç a la nau
– 22:00h Assaig a la nau
– 00:00h Sorpresa

DISSABTE, 2 DE DESEMBRE

– 9:00h Esmorzar de germanor
– 18:00h Passacarrer de recollida dels nous músics
– 20:30h Concert en honor a Santa Cecília
– 23:00h Sopar de germanor a la nau
– 24:00h Revetlla i xocolatada

DIUMENGE 3 DE DESEMBRE

– 11:00h Cercavila
– 12:00h Missa en honor a Santa Cecília
– 14:00h Dinar de germanor a la nau

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías