Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de València ofereix un concert a La Beneficència amb motiu del 50 aniversari de la comissió infantil i l’Himne de la Falla Trinitat-Alboraia

El pròxim diumenge 3 de desembre a partir de les 10:15h del matí, l’Associació Cultural Falla Trinitat Alboraia celebrarà l’acte de commemoració del seu 50 aniversari com a comissió infantil i del seu Himne. Serà al Saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València i comptarà amb la participació de la banda de la Associació Música Jove (AMJ) de València que, dirigida per Enrique Barrachina, oferirà un concert.

L’aniversari, que s’iniciarà amb la presència de la Cort d’Honor i la Fallera Major Infantil de València, estarà presidit per la Fallera Major Infantil 2018, Raquel Ganau Giner, el President Infantil, Sergi Causaràs Parra, la Fallera Major 2018, Raquel Guillot Giménez i el President de la Comissió Antonio Cherino Talens.

IMG 20171118 170946

El concert de la banda de la AMJ començarà amb la interpretació de València, de Padilla, i continuarà amb dos pasdobles guanyadors de les dues edicions del Concurs de Pasdobles convocat per la AMJ: Manuela Calçada, de David Rivas Donínguez (2016) i Amics, de Matteo Firmi (2017). Després es podrà escoltar La vaquilla de Miguel Asins Arbó i el pasdoble El faller del mestre Serrano, que serà interpretat pel tenor solista Pasqual Vicent Andreu.

Després de finalitzar la primera part del concert es nomenarà a totes les Falleres Majors Infantils i Presidents Infantils de la comissió als qui se’ls lliurarà la insígnia honorífica de l’Aniversari de la Comissió Infantil, així com a les components de la comissió que han pertangut a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València, Blanca Pellicer de Gràcia en 1993, Mireia Piris i Maicas en 2001, i Marta Estornell de la Vinya en aquestes Falles 2018, i a les dues Falleres Majors Infantils de València, que té la gran sort de tenir Trinitat Alboraia: Lorena Cervera Peris en 1994 i Alba Cervera Peris en 2002.

En la segona part s’escoltarà l’Himne de Trinitat Alboraia interpretat pel tenor Pasqual Vicent Andreu. La lletra original de l’Himne és un pasdoble escrit per Luis Gómez-Gutierrez Otero en 1968 i que més tard, l’any 1987, va ser adaptat per Miguel Vicente Llopis Bernat.

Amb motiu de la commemoració d’aquest 50 aniversari de l’Himne la Comissió estrenarà una marxa pròpia per als actes oficials de les seues Falleres Majors compost per David Rivas Domínguez. Un projecte que han pogut fer realitat enguany en el qual celebren doble Aniversari.

L’acte de commemoració conclourà amb un vi d’honor per a tots els assistents.

Associació Música Jove

La Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

La AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la European Modern Music Network (EMMEN).

Programa

AMJ programa03122017 1

AMJ programa03122017 2

Més informació

www.musicajove.net

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías