Search
Close this search box.

SANTA CECILIA 2023 SM L’ENTUSIASTA BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA

La societat musical l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, conclou aquest cap de setmana als actes per a commemorar la festivitat de la patrona de la música Santa Cecília, què s´han celebrat durant la setmana del 17 al 26 de Novembre.

El divendres 24, està programat a les 20:00h l´últim assaig general de la banda i a les 22:00h i al saló multiusos “sopar de picadeta i pa torrat de cal Xato”.

Per al dissabte 25, els actes començaran a les 18:00h amb una cercavila de la SM l´Entusiasta i a partir de les 19:00h tindrà lloc a l´Auditori Municipal el Concert Extraordinari de Santa Cecilia amb la participació del Cor de l´Entusiasta i els alumnes de l´escola.

Dirigit pel seu mestre substitut Albert Gonzálvez Cardós, l´Entusiasta interpretarà el anomenat Concert de Sarsuelesamb el següent programa EL CARRO DEL SOL de Serrano, LA VERBENA DE LA PALOMA de Bretón, EL BARBERILLO DE LAVAPIES de Barbieri, EL REY QUE RABIÓ de Chapí, DOÑA FRANCISQUITA de Vives y i per a finalitzar el poema simfònic LLUNA MEDITARRÀNEA de Teo Aparicio amb la participació dels alumnes de l´escola de música i finalitzarà amb PAGAN DANES de Barnes. Al acabar el concert, tindrà lloc a les 22:00h el “sopar de germanor” de Santa Cecília per a músics i simpatitzants de la banda, amb ball de disfresses i “karaoke” fins la matinada.

Per a finalitzar els actes programats durant tota la setmana, el diumenge 26, a les 10:00h “esmorzar popular”, a partir de les 11:00 cercavila de la banda i a les 14:00 “dinar de Santa Cecília” per a músics i associats. En acabar el dinar, es faran entrega dels “Premis Entu” en lo què finalitzaran els actes de Santa Cecília 2023 de la societat musical l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna.

CARTELL CONCERT 1
CARTELL ACTES

Compartir:

Últimas noticias

Categorías