Search
Close this search box.

La SFA llança el cartell anunciador de la 49 edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea

  • Paral·lelament s’inicia la venda d’entrades per a assistir al Certamen
  • Participaran les bandes Asociación Musical Moteña (Cuenca), el Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios (València) i la Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia Cullera (València)
  • La SFA també ha organitzat un acte en el qual donarà a conéixer el nou format del certamen per a la pròxima edició en el qual es complirà el 50 aniversari del Certamen
  • La 49 edició premiarà a la millor de les bandes seleccionades amb 6.000 euros i el trofeu «Societat Filharmònica Alteanense».
  • Per el “CIM Vila d’Altea” han passat 201 bandes, 19.500 músics i 140.000 assistents.

La “Societat Filharmònica Alteanense” ha llançat el cartell anunciador de la 49 edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea, que es durà a terme el dissabte 9 de desembre de 2023 entre les 16.00 h i les 22.00 h aproximadament, a Palau Altea Centre d’Arts. L’ordre de participació de les bandes serà, en primer lloc, la Asociación Musical Moteña (Cuenca), el Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios (València) i la Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia Cullera (València). Clausurarà la competició la banda amfitriona, la Banda Simfònica de la Stat. Filharmònica Alteanense.

En paraules de Joan Carles Guillén, President del Comité Organitzador, anunciava que serà una gran edició per l’excel·lent nivell de les bandes i espera que tot el públic assistent gaudisca d’un gran espectacle. Per la seua part Pepa V. Pérez, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, ha mostrat la seua satisfacció perquè un esdeveniment Internacional i d’este prestigi siga impulsat per una entitat com la SFA, a més, de felicitar l’entitat i el comité organitzador per la seua labor de difusió cultural.

La present edició ha sigut dedicada al centenari de la defunció del pintor Joaquín Sorolla (1863-1923), i és per això que la creativa audiovisual Julia Matos, ha realitzat el disseny del cartell anunciador de la present edició del certamen amb aquesta temàtica. Així mateix, es recorda que l’obra obligada del Certamen, serà l’obra composta pel compositor Bernardo Adam Ferrero (1942-2022) ‘Homenatge a Joaquin Sorolla’.

D’altra banda, la SFA ha iniciat la bena dels entrades per a assistir al Certamen. Es poden adquirir per 11€ (o 10€ si es realitza la compra en línia en cimaltea.com) Així mateix, s’ofereixen descomptes a diferents col·lectius com a estudiants, jubilats, pensionistes, grups i socis de la Filharmònica.
Al voltant de la celebració del Certamen, la SFA ha organitzat el 2 de desembre a 19.00 h, a la Casa de Cultura d’Altea, la presentació del nou projecte/format del Certamen que serà aplicable des de la pròxima edició del Certamen, en 2024, any en què el Certamen celebrarà el seu 50 aniversari.

La SFA, organitzadora del certamen, agrupa 200 músics, 400 alumnes de l’escola de música, 1.000 socis i diferents seccions: Banda Simfònica, Orquestra de Pols i Pua, Orquestra de Corda i Escola de Música i Dansa (EsMuAltea). Pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, una associació que aglutina 550 societats musicals amb 40.000 músics (el 50% d’Espanya) 60.000 alumnes i 200.000 socis.

El “CIM Vila d’Altea” presenta una nova edició gràcies al suport de l’Ajuntament, després de veure passar a 201 bandes de música procedents de quatre continents (Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia), més de 19.500 músics, 140.000 espectadors, interpretar 649 obres i entregar 150.000,00 euros en premis des del seu inici.

MÉS INFORMACIÓ I CONTACTES: www.cimaltea.com www.sfaltea.com
Persona de contacte: Juan Tomás Laviós
Comité Organitzador Tel. +34 677 38 47 66

Compartir:

Últimas noticias

Categorías