Search
Close this search box.

Saül Gómez dirigeix per primera vegada en concert a la Banda de la Primitiva Setabense

La Societat Musical la Primitiva Setabense celebra el seu aniversari amb el concert de la seua Banda Simfònica i de la seua Jove Orquestra aquest dissabte a les 19.30h en el Gran Teatre de Xàtiva. Serà el primer concert en el qual Saül Gómez, nou director titular, dirigisca a la banda.

En aquesta ocasió la banda interpretarà Spartacus de Jan Van der Roost, Godspeed! de Stephen Melillo i London Suit d’Eric Coates.

Saül Gómez és professor superior de música Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ho és també en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. El director ontinyentí pren el testimoni de Paco Sánchez Roca al capdavant de la “Música Vella”.

Per la seua part la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense, sota la direcció del seu titular José Martínez Colomina, interpretarà l’Intermezzo de Caballería rusticana de Pietro Mascagni, peça en memòria de qui ha sigut un dels músics de major activitat en la formació i més longeu mort recentment, Paco Martínez Gómez. Completaran el programa dues obres d’Arturo Márquez: Danzón nº2 i Conga del Fuego Nuevo. Aquestes dues obres formaran part del programa de dos pròxims concerts patrocinats per Bankia a Vallada i Altea.

L’entrada al concert és amb invitació gratuïta que es pot recollir en la secretaria de la Societat a les vesprades, o el mateix dia del concert en la mateixa entrada al Gran Teatre.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías