Search
Close this search box.

La S.M. L’Artística de Bunyol organitza un Curs de Promoció en Clarinet

La S. M. L’Artística, a través de la seua Escola de Música Luis Ayllón, en la seua tasca d’impulsar la formació musical organitza un Curs de Promoció en Clarinet els pròxims 2 i 3 de desembre amb el professor José Francisco Ferrer del Real (Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia).

Este és el primer curs d’una sèrie de “cursos promocionals” que l’Escola Luis Ayllón va a traure per a complementar la formació dels seus alumnes i els músics de la societat que estiguen cursant estudis professionals o superiors, fent extensible l’oferta a tots els interessats de fora de la societat. En aquest cicle de cursos els grans professionals pertanyents a aquesta societat realitzaran cursos de perfeccionament d’altres músics. Són cursos de 2 dies, on es treballarà tant el perfeccionament individual com l’estudi en grups.

José Francisco Ferrer del Real

Ha sigut primer clarinet de la Orquestra Acadèmica de València, Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, Jove Orquestra Nacional de Catalunya i de Rotterdam Youth Philharmonic. També col·labora amb l’Orquestra Filarmonia d’Espanya, Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra Simfònica de Bilbao, Orquestra Simfònica Europea i Mediterrània, Krashna Muziek Sinfonieorkest (Holanda) i Walter Boeykens Clarinet Choir (Bèlgica). Ha sigut membre reserva de la Jove Orquestra Nacional, de European Union Youth Orchestra i de Gustav Mahler Jugendorchester. Des de gener de 2003 és clarinet i requinto de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia.

Més informació i inscripcions en Secretaria de la S.M L’Artística de Bunyol, i en el seu local social Rosales. Tf 962500250

Compartir:

Últimas noticias

Categorías