Search
Close this search box.

Les Societats Musicals de la comarca de l’Alacantí celebren a Mutxamel la II edició de l’activitat comarcal “Sona l’Alacantí”

El passat cap de setmana de març, Mutxamel va ser el poble amfitrió de la segona edició de l’activitat comarcal “Sona l’Alacantí”.

En aquesta activitat, tot l’alumnat de 9 i 13 anys de les societats musicals de la comarca es va donar cita en les instal·lacions de la Societat Musical L’Aliança de Mutxamel per a realitzar un concert conjunt que va reunir prop de 150 alumnes, dirigits enguany per Alberto García, professor de trompa a les escoles de música de L’Aliança de Mutxamel i El Trabajo de Xixona, en les quals dirigeix al mateix temps la banda elemental, així com professor de trompa en el conservatori professional Vila de Sant Joan de la Societat Musical La Paz de Sant Joan.

El dissabte 9 de març es va congregar l’alumnat de les onze societats musicals participants. Durant tot el dia es van alternar els assajos amb una jornada de Soundpainting, taller impartit pel professor Òscar Vidal en el qual es va introduir als alumnes en el camp de la creativitat, la improvisació i la creació col·lectiva.

El segon dia de l’activitat va començar amb un assaig general previ al concert de la Banda Comarcal Infantil que va tindre lloc amb entrada lliure a les 12.00h al Parc Municipal El Canyar de les Portelles de Mutxamel.

Aquesta activitat comarcal està sufragada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, qui compta amb el suport de les tres diputacions provincials, l’Institut Valencià de Cultura, Bankia i arròs La Fallera.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías