Search
Close this search box.

Saül Gómez assumeix la direcció de la banda simfònica de la Primitiva Setabense

El director i compositor Saül Gómez Soler és el nou titular de la banda sinfònica de la “Música Vella”. La Societat Musical la Primitiva Setabense ha confiat en el músic d’Ontinyent per a la direcció de la seua agrupació principal.

El nou director de la banda de la “Música Vella” és Professor Superior de Música Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ho és també en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Ha estudiat direcció de banda a la ISEB a Trento (Itàlia) amb Jean Coober, Felix Hauswith, Carlo Pirola i Franco Cesarini. Ha dirigit diverses formacions bandístiques, dirigint tant a Espanya com diferents parts d’Europa (Salzburg, Innsbruck, Praga, Berlín, Munic…). Entre aquestes formacions es troba la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. També ha tingut l’oportunitat de dirigir a prestigiosos solistes internacionals com Vasko Vasilev, Pacho Flores, José Franch, Francesca Calero, Luís González, Roberto Turlo, Juan Lago o Pablo Zinger, estrenant obres d’autors com Bernardo Adam Ferrero o Andrés Valero.

El director ontinyentí agafa el testimoni de Paco Sánchez Roca al capdavant de la “Música Vella” i tindrà la seua estrena el pròxim 30 de març en un concert conjunt amb la Banda Municipal de Lleida en el Gran Teatre de Xàtiva.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías