Search
Close this search box.

Les Societats Musicals celebren la seua declaració com a Bé d’Interés Cultural en “The BIC Bands”

Aquest dissabte 9 de març donarà començament una nova iniciativa que posa en marxa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana: es tracta del projecte “The BIC Bands”, una sèrie de concerts amb els quals es vol donar a conéixer a la ciutadania la recent declaració com a Bé d’Interés Cultural (BIC) de les Societats Musicals valencianes.

Mitjançant aquest joc de paraules es pretén subratllar la importància d’aquesta declaració i el paper que les Societats Musicals representen dins del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana com una de les principals senyals d’identitat de la nostra terra.

Programació

L’esdeveniment, que tindrà lloc des de les 10 del matí fins a les 20 hores en la Plaça de Manises de València (al costat del Palau de la Generalitat), comptarà amb les actuacions de 6 formacions pertanyents a societats musicals federades i estarà presentat per Raúl Puchol.

Les formacions que actuaran i l’ordre de les mateixes és el següent:

10:00 h – Sociedad Instructivo Musical El Palmar – Director: Jorge Peiró Marco

11:30 h – Societat Musical Barri de Malilla – Director: Borja Martínez Alegre

13:00 h – Agrupación Musical Carrera Fuente de San Luis – Director: Didac Bosch Alcaina

16:30 h – Agrupació Musical Benicalap – Director: Vicent Faubel Vidagany

18:00 h – Centre de Música i Dansa de Natzaret – Director: Vicent Roig Gimeno

19:30 h – Societat Instructiva de l’Obrer Agrícola Musical de Benimamet – Director: Miguel Molina Ruiz

“The BIC Bands” també a Alacant i Castelló

Aquesta iniciativa posarà en valor la declaració BIC de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana mitjançant aquest cicle de concerts, protagonitzats per les Societats Musicals federades de la Comunitat Valenciana, en les diferents delegacions territorials de Presidència de la Generalitat Valenciana.

D’aquesta manera, el projecte “The BIC Bands” no serà només a València; també tindrà lloc a Alacant (23 de març) i a Castelló (7 d’abril).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías