Search
Close this search box.

La Societat Artístico Musical La Vall de Càrcer viatja a Burgos convidada per la Banda Impulso Musical “Ciudad de Burgos”

La S.A.M. La Vall de Càrcer ha estat aquest passat cap de setmana en Burgos com a banda convidada, junt a la Sociedad Musical Ayorense d’Ayora, en el tradicional concert de les festes de la ciutat de Burgos que es celebra tots els anys en un marc arquitectònic de gran bellesa com és l’arc de Santa Maria, porta antiga de la ciutat, i des d’on llueixen les agulles de la Catedral de Burgos. Més de 700 persones escoltaren amb atenció, respecte, i un silenci rigorós el concert, moltes d’elles dempeus.

Les dos formacions valencianes van estar convidades per la Banda Impulso Musical “Ciudad de Burgos” que dirigeix el músic valencià de Bunyol, Carlos Outon Benito.

El president de la S.A.M., Vicente Miguel Juan Dasí, va voler agrair aquesta invitació la qual ha permés “mostrar les nostres bandes pel nostre pais i també per a que els músics de la societat hagen pogut gaudir d’unes dies de música, turisme i convivència“. “Un honor i un orgull mostrar la nostra música i les nostres bandes, que són el tresor més important de la nostra Comunitat Valenciana“, va afegir Juan Dasí.

Des de la S.A.M. La Vall de Càrcer volen aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a la Banda de Burgos, i en especial a Carlos Outon, mestre director, per l’acollida.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías