Search
Close this search box.

La FSMCV convidada a participar amb una Societat Musical en el Concurs Nacional de Bandes Musicals de Paipa (Colòmbia)

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha sigut convidada a participar amb una societat musical al Concurs Nacional de Bandes Musicals de Paipa (CORBANDAS), que es realitzarà a la localitat de Paipa (Colòmbia) al mes de setembre.

El Concurs de Bandes va néixer en 1975 i des de 2004 està declarat com Bé d’Interès Cultural de Caràcter Nacional. Està considerat com el Concurs de Bandes més important d’Amèrica Llatina. La col·laboració de la FSMCV amb CORBANDAS, a través de la participació d’una societat musical, permetrà la promoció de la música de banda espanyola en una de les cites musicals més importants al continent. La societat musical federada participant representarà a Espanya com a destinació cultural de la música junt a altres 5 bandes internacionals.

La data proposada per a la participació és del 25 al 30 de setembre de 2019. La societat musical participant tindrà que realitzar una actuació en la clausura de l’esdeveniment com a banda convidada, altra actuació al centre de convencions del Paipa Hotel i per últim formarà part d’una desfilada de bandes que es realitzarà a la ciutat per a celebrar dit certamen, al que participaran amb un mínim de 35 i un màxim de 55 músics.

Així, la FSMCV seleccionarà una societat musical federada que viatjarà a Paipa per dur a terme aquesta participació. Aquelles entitats interessades sol·licitaran la seua inscripció i un comitè específic valorarà els projectes presentats tenint com a referència per a la selecció de l’entitat participant tant el projecte com la baremació federal.

Aquesta activitat ha sigut inclosa al conveni entre FSMCV i Turisme Comunitat Valenciana per a difondre la cultura musical de la Comunitat Valenciana a l’exterior.

Inscripció

La inscripció es realitzarà a través de la plataforma de gestió Velneo, en l’apartat Campanyes > Concurs Nacional de Bandes de Música de Paipa.

El termini d’inscripció serà des del dia 9 de juliol de 2019 fins al 23 de juliol de 2019.

Documentació a aportar

– Declaració responsable del/la President/a de la Societat Musical sol·licitant la participació i acceptant les bases de la present convocatòria i del XLV Concurs Nacional de Bandes Musicals de Paipa, que s’adjunten a aquestes i segons model d’aquesta convocatòria.

– Declaració responsable del/la President/a de la Societat Musical garantitzant la disponibilitat de fons per a assumir la part econòmica que correspon a la Societat Musical del viatge i estància segons model d’aquesta convocatòria.

– Memòria breu, amb un màxim de 4 pàgines, en la que s’arrepleguen aspectes de la Societat Musical i que seran objecte de valoració:
a) Viatges a l’estranger realitzats per la Societat Musical amb anterioritat i altres experiències similars;
b) Participació de la Banda de Música amb la que es va a viatjar en certàmens als últims 40 anys;
c) Llistat d’obres de repertori a interpretar amb una duració total d’entre 50 i 60 minuts;
d) Nombre de músics amb els que es vol acudir, amb un mínim de 35 i un màxim de 55;
e) Altres consideracions que la Societat Musical considere rellevants.

Davant qualsevol dubte o qüestió pot contactar amb el departament de gestió cultural.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Descarrega la declaració de disponibilitat de fons. [PDF]

Descarrega la declaració de responsabilitat. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías