Search
Close this search box.

La Societat Musical de Vinalesa celebra Santa Cecília amb diferents actes

La Societat Musical de Vinalesa es troba celebrant la festivitat de Santa Cecília i per a això ha organitzat diferents actes.

Divendres 24 de novembre van tindre lloc audicions de diferents aules de l’escola de música, seguit de berenar i concert de la banda juvenil. Mentre que dissabte 25, la banda juvenil juntament amb la banda simfònica desfilaren en cercavila pel poble per després dinar al Musical el típic plat de l’Horta, “Caldera”.

El dia 16 de desembre, a les 18h, es celebrarà el cercavila de recollida dels nous membres de la banda simfònica. A continuació es farà el concert de Santa Cecília i Nadal on s’interpretaran obres com El Dorado (Carlos Vallés), Antic Musical i 22 de Desembre (Enrique Hernandis), i Vixca Vinalesa (Agustin Judas), entre uns altres. A la primera part actuarà la Coral Pí de l’Anell, agrupació vocal de la SRM Vinalesa, amb el seu director, Sergi Cunyat. En acabar es farà un sopar de germanor als salons Roquenublo de Pobla de Farnals.

A més d’aquestos actes, els pròxims dies 19 i 20 de desembre continuaran amb la festa a l’escola, on es faran activitats i audicions al local social a les 19h. Com a colofó de la festa, el dia 22 es celebrarà el partit de fútbol tradicional, de metall, fusta i percussió, amb posterior sopar de germanor, i el dia 23, la banda juvenil desfilarà en cercavila interpretant nadales amb els alumnes de l’escola cantant per tots els comerços del poble.

Societat Renaixement Musical de Vinalesa

24296839 1684338111617360 7387391692094574331 n

La SRM Vinalesa està formada per uns 60 músics, va ser fundada en 1953 i és partícep de les activitats i concerts dins de la programació de la FSMCV. Cal destacar la seua participació al certamen d’Elda (2n premi) i Certamen de la Diputació de València (2n premi).

La SRM Vinalesa és un grup social actiu amb programació anual d’activitats al poble, viatges (Alemanya i Galícia), concerts al municipi i pels voltants, més actuacions festeres com Moros i Cristians, cercaviles i processons.

L’escola Esteban Esteve compta amb uns 60 alumnes, amb classes de vent fusta, vent metall, percussió, cant, cello, banda juvenil, banda sinfónica, solfeig i jardí musical.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías