Search
Close this search box.

La Societat Unió Musical d’Alberic acull 25 nous educands

Dins dels actes de commemoració de la festa de Santa Cecilia 2017, la Societat Unió Musical d’Alberic celebrarà el diumenge l’entrada de vint-i- cinc nou educands, en un acte que tindrà lloc a les 10:30 hores amb la seua recollida per part de la banda simfònica i la Banda Jove.

Estaran en el acte els directors Dani Ferrero i Carles Samblancat; el president, Enrique Alonso; i el resto de la junta directiva i la musa. Així, els educands que entren en la Banda Jove són Fátima Martínez (que aprèn amb el celo), Verónica Roses (oboè), Clara Benavent (flauta), Ana Sanchis (flauta), Camino Briz (oboè), Mariona Barraquet (flauta) i els clarinets Julia Vives, Alba Guerola, Neus Pastor, Fiona Boulet, Marta Puig i Aitana Puig. També Joan Cháfer (amb la percussió), Fran Iborra (trompeta), Hugo Briz (trompeta), Andrei Aurel (trompa), Aitor Sevilla (trompeta), Marc Mompó (trompa) i els saxos Paula Rodrigo, Miriam Claro, Marta Asensi, María Asensi, Joan Moratal, Sara Pardo i Aitana Duato.

El Teatre Liceu d’Alberic va viure el cap de setmana passat la presentació de la seua Musa de la Música per al present curs, Elisa Bisbal González. La representant va ser homenatjada amb la presència en el teatre dels dirigents de la banda musical i també de l’Ajuntament. Bisbal està acompanyada per la seua Cort d’Honor, composta enguany per Belén Cabrera Cupeiro, Ana Mompó Alonso, Victoria Muñoz Zaragozá, Elena Sánchez García, Marina Sánchez Martí i Alicia Sanchis Gil.

SUM Alberic Educands 2017

Compartir:

Últimas noticias

Categorías