Search
Close this search box.

El soundpaiting i Òscar Vidal repetixen en la 3a sessió d’El Parnàs Emergent

El Parnàs Emergent torna este cap de setmana i repetix fórmula. I és que la tercera sessió –se celebra el dissabte 2 de març a les 11.00 hores– està dedicada de nou al Soundpainting (segona part) i tornarem a comptar amb l’especialista Òscar Vidal, que seguirà descobrint el misteri d’este mètode d’improvisació, que promet seguir mantenint el punt d’excitació de la seua primera sessió.

Esta va permetre que la màgia i gràcia d’Òscar Vidal endinsara els participants en el món dels signes més convencionals i suggestius, en què tots els participants no sols van sonar, sinó que també van poder dirigir.

En esta línia, la tercera sessió seguirà completant ixe infinit món dels sons, moviments, desplaçament i acords, que se traduirà en un ventall de gestos que deixarà els participants preparats per a una manifestació pública de tot allò après.

Esta sessió, com totes les anteriors, serà gratuïta i està oberta a persones de totes les edats, siguen instrumentistes o no, ja que sols és necessari un dispositiu capaç d’acolorir l’aire amb sons, rumors, crits o subtils harmònics, és a dir, amb el cos.

No importa si has vingut o no als anteriors seminaris: pega el bot per la por! El Parnàs creix amb tu i per tu!

Compartir:

Últimas noticias

Categorías