Search
Close this search box.

Spanish Brass i Chano Domínguez presenten Puro d’Oliva a Sant Vicent del Raspeig, Vila-real i Torrent

El grup de música de cambra Spanish Brass i el pianista Chano Domínguez, amb la col·laboració de Bandoler en la percussió, estan de gira per la Comunitat Valenciana durant el mes de febrer amb l’espectacle Puro d’Oliva, del que a més gravaran en breu un nou CD.

El 9 de febrer actuaran al Cinema l’Esperança de Sant Vicent del Raspeig a les 20.30h.

El dia 11 de febrer, a l’Auditori de Vila-real a les 19.30h.

Del 20 al 22 de febrer gravaran el CD Puro d’Oliva al Palau de la Música de València.

I el 24 de febrer actuaran al Festival Brassurround Torrent en l’Auditori de Torrent a les 20.00h.

Festival Brassurround Torrent

El festival Brassurround Torrent, que celebrarà la seua 12na edició del 23 al 25 de febrer de 2018, tindrà com a protagonistes a músics de la talla del pianista gadità Chano Domínguez, Spanish Brass, Santandreu Jazz Band, el trompetista nord-americà Adam Rapa, la Banda Cercle Catòlic, el trombonista Carlos Gil i el trompetista Luis González.

El festival comptarà amb 4 concerts, el primer dels quals, el divendres 23 de febrer a les 20.30 h a l’Auditori de Torrent, serà l’oferit per la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro, acompanyats pel virtuós trompetista Adam Rapa.

El 24 de febrer a les 20.00 h, també a l’Auditori de Torrent, Spanish Brass i Chano Domínguez, acompanyats al calaix flamenc per Bandoler, ens portaran el seu nou espectacle, Puro d’Oliva. Una apassionada fusió entre el flamenc-jazz i la música de cambra.

El diumenge 25 hi haurà dos concerts, el primer d’ells serà el que protagonitzaran els professors dels cursos del Brassurround: Luis González, Dominique Bodart i Adam Rapa, trompetes; Christophe Sanchez, trombó; i José Manuel Redó, tuba; al costat de Spanish Brass. Serà a les 13.15 h a l’Auditori del Conservatori de Torrent.

El segon concert, que clausurarà el festival, ho protagonitzaran la Banda Cercle Catòlic amb els solistes Luis González, trompeta, Carlos Gil, trombó, i Spanish Brass. Serà també a l’Auditori de Torrent a les 19.00 h.

Auditori de Torrent, Ronda Vicente Pallardó, 25 – 46900 Torrent (València)
Conservatori de Torrent, Mestre Juan Roig Soler, 4 – 46900 Torrent (València)

Per a més informació: www.brassurround.com
Per a compra d’entrades: www.auditoritorrent.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías