Search
Close this search box.

El Teatre Cervantes acull el dissabte el concert a Santa Cecília de la Unió Musical de Sax

El pròxim dissabte 24 de novembre tindrà lloc el concert més important de l’any per als músics de la Societat Unió Musical i Artística de Sax. Es tracta del concert extraordinari en honor a Santa Cecília, patrona de la música, que se celebrarà a les 17 h. en el Teatre Cervantes.

En ell es donarà la benvinguda oficial als quatre nous músics que s’incorporen enguany a la banda: Sara Deltell amb la flauta, Helena Chico amb el clarinet, Rubén Gutiérrez amb la trompeta i Pedro Soriano amb la tuba.

També s’homenatjarà als germans José Francisco i Jesús Joaquín Girona per complir 25 anys com a músics, i a José Pablo López i María Asunción Uñach, que han acabat recentment els seus estudis superiors de música.

Però enguany serà, si cap, més emocionant, ja que la banda ha decidit dedicar la primera part del concert a José Marco Herrero, president durant molts anys de la Societat Unió Musical i Artística de Sax i tristament desaparegut el passat 16 d’agost. La segona part estarà dedicada a l’empresari saixenc Antonio Estevan, mort al gener de 2016, pel suport que ha mostrat sempre a aquesta banda i el gran patrimoni musical que ha deixat per a l’arxiu durant tota la seua vida.

El director de la banda, José Antonio Antolín, ha triat un repertori variat que «inclourà diverses sorpreses i que espere que agrade a tothom, ja que és un dels concerts més importants per a nosaltres», assegura. En la primera part es podrà escoltar el pasdoble Soñad el mar de Manuel Morales i els moviments 3 i 4 de la Third symphony de James Barnes. La segona comptarà amb la música d’Óscar Navarro amb el pasdoble Antonio Estevan López i María Gil Herrero i de Ferrer Ferran amb el pasdoble María Gil Herrero. I per a tancar, un dels clàssics que més agraden al públic, el poema simfònic Artal de Alagón, de Miguel Villar, una obra dedicada a la mort de Artal de Alagón en terres saixenques.

En l’intermedi es realitzarà la tradicional rifa de regals de l’Agrupació Santa Cecília, i en acabar, músics i simpatitzants gaudiran del sopar de germanor.

Per a més informació poden visitar la pàgina web: www.sumasax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías