Search
Close this search box.

La Unió Artística Musical d’Ontinyent i Almudena Francés representaran “El rei Astoret” al Concert de Nadal

Un any més, la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent oferirà el tradicional CONCERT DE NADAL, una cita ineludible en el calendari nadalenc d’Ontinyent, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de desembre al Teatre Echegaray a les 12h.

Segons explicava Trini Belda, Presidenta de la Unió, “enguany hem preparat un espectacle ben especial, basat en un meravellós conte a càrrec de la contacontes ontinyentina Almudena Francés, dintre del marc musical que interpretarà la nostra Banda de Música baix la direcció artística de Jesús Barberà i Fontana”. En eixe sentit, el director de la Unió Artística Musical, Jesús Barberà, assenyalava: “volíem apostar per un Concert atractiu per a tots els públics, però especialment per als més menuts, que tradicionalment són els destinataris principals d’aquest concert que preparem amb tanta estima. Per això, posarem música mentre la veu d’Almudena Francés interpreta el conte del Rei Astoret, una rondalla de l’escriptor valencià Enric Valor”.

Respecte a l’elecció de la contacontes ontinyentina com a conductora del Concert de Nadal 2017, Barberà assegurava que “la idea era treballar amb algú ‘de casa’, i Almudena Francés era la persona més indicada. El seu treball és ben reconegut al llarg i ample de la geografia valenciana i més enllà, i creiem que treballar junts en un projecte com aquest a la nostra ciutat és una experiència bonica que ens aporta beneficis a parts iguals, més encara quan l’objectiu és solidari”.

Com sempre, la recaptació del concert serà solidària, a benefici de l’associació Inclou-TEA Vall d’Albaida, una entitat creada el passat mes de maig amb l’objectiu de treballar a la nostra comarca per la inclusió de les persones autistes. Finalment, des de la Unió convidaven a tota la ciutadania a assistir al concert: “amb tan sols 3€, viurem un matí d’allò més màgic imaginant amb un conte musicat, i celebrarem el Nadal fent una xicoteta aportació per ajudar a la gent que més ho necessita”.

Les entrades estan a la venda a la Societat Unió Artística Musical (C/Dos de Maig 72), de dilluns a divendres de 17h a 20:30h, i el dia del concert a partir de les 11h en la taquilla del mateix Teatre Echegaray.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías