Search
Close this search box.

La Unió Musical d’Albaida “L’Aranya”i la SM L’Aliança de Mutxamel oferiran un Concert de Primavera el diumenge 31 de març

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya i la S.M. L’Aliança de Mutxamel oferiran un Concert de Primavera dins d’un programa d’intercanvi entre les dues Societats.

Serà una trobada on, a més del concert, l’Aranya donarà a conèixer als músics de Mutxamel el Museu Internacional de Titelles i el Museu del pintor Segrelles, a més de fer una visita al Campanar per escoltar el seu toc de campanes manual amb una història de més de 800 anys.

A continuació hi haurà un dinar al local social de l’Aranya per a les dues bandes. Per finalitzar la jornada oferiran el Concert de Primavera al cinema Odeón a les 18:00 hores.

A la primera part del concert la S.M. l’Aliança de Mutxamel interpretarà el pasdoble Arte de Juan Bautista Francés Parra; Viento del pueblo, de Joan Enric Canet Todolí; i Extreme Beethoven de Johan de Meij, baix la direcció de Mario Roig Vila.

En la segona part del concert la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interpretarà el pasdoble Las arenas de Manuel Morales Martinez; Bonaparte de Otto M. Schwarz; i Spartacus de Jan Van der Roost baix la direcció d’Adrià Ronda Sampayo.

Els músics de l’Aranya, amb el seu president Josep Bodi i Quilis al capdavant, esperen la màxima participació de públic i amics, tant d’Albaida com de Mutxamel, per escoltar el magnífic concert que han estat preparant durant setmanes les dues Bandes de Música.


Imatge actual de la Banda de Música de la Unió Musical L’Aranya d’Albaida.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías