Search
Close this search box.

La Unió Musical Artanense presenta el seu espectacle “Les Emocions” amb la millor música de cine

El pròxim diumenge 10 de març a les 12:30h la Unió Musical Artanense presenta el seu espectacle “Les Emocions” en una gran carpa situada en el carrer Blasco Ibáñez d’Artana.

Es tracta d’un concert per a tota la família on es podrà disfrutar d’una selecció de la millor música de cine. Escoltarem música de pel·lícules que transmeten emocions que es reconeixen clarament, com: “Tiburón”, “La Misión”, “La lista de Schindler” i moltes altres sorpreses.

En la segona part, l’espectacle es centrarà en la interpretació de La Cantata de les Emocions, amb música de Rafael Beltrán i lletra de Susanna Marín, on participaran tots els alumnes de primària del CEIP Carme Martín d’Artana i els alumnes de l’escola de música de la U.M. Artanense, formant un gran cor.

L’espectacle, sota la direcció musical de Sergio Díaz García, comptarà també amb tot un equip de mestres del CEIP Carme Martin i de l’escola de música de la societat musical i amb la col.laboració de Maria Pilar Tena com a narradora, qui ens introduirà i ens captivarà en el fantàstic món de les emocions.

Sens dubte un espectacle per a passar-ho molt bé i que no deixarà indiferent a ningú.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías