Search
Close this search box.

Convocatòria oberta per al 34é Certamen de Música de Moros i Cristians d’Elda 2019

Ja està ací una nova edició del Certamen de Música Festera que convoca anualment l’Ajuntament d’Elda.

Com és tradició, les bandes participants hauran d’interpretar una obra de lliure elecció, a triar, entre Marxa Cristiana o Marxa Mora.

Les bandes de música participants en el Certamen hauran de presentar-se el dia 11 de maig de 2019 a les 18 hores a l’Ajuntament d’Elda, des d’on es realitzarà una desfilada fins al Teatre Castelar, lloc d’audició del Certamen, interpretant-se en el transcurs del mateix marxes o pasdobles de lliure elecció, que no seran puntuables.

Inscripció

Queda obert el termini d’admissió d’inscripcions provisionals de participació en aquest Certamen, finalitzant el dia 16 de març de 2019, a les 12 hores.

La inscripció es realitzarà a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Elda (https://eamic.elda.es), mitjançant certificat digital.

Participants

Podran participar un màxim de 3 bandes de música de la Comunitat Valenciana, no professionals, i que en el moment de la inscripció pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El dia 16 de març de 2019, a les 12 hores, es procedirà a la celebració d’un sorteig entre les societats musicals inscrites, sent obligatòria la presència dels representants legals d’aquestes.

El nombre de músics participants per cada banda que concórrega a aquest Certamen haurà d’estar comprés entre un mínim de 60 i un màxim de 70. Les bandes podran incloure en les seues plantilles fins a un màxim de tres intèrprets aliens. Cap músic participant, inclòs els aliens, podrà actuar en més d’una de les bandes participants.

Premis

1r Premi…………………………5.000 Euros.
2n Premi…………………………3.000 Euros.
3r Premi…………………………2.000 Euros.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías